Alexander-plan in principe akkoord

Geplaatst op 25-04-2012

Het plan voor een groter hotel Alexander en een appartemengebouw er naast is woensdag door de gemeenteraad akkoord bevonden. Het gaat om een principe verzoek dat moet worden gevolgd door een verdere procedure. Ondanks 7 insprekers waarvan 6 tegenstanders gingen VVD/JES, CDA en Wat Noordwijk Wil akkoord. Wel gaven de meeste partijen aan dat eigenaar Balk met de omwonenden om de tafel moet gaan om maatschappelijk draagvlak te creƫren. Tijdens de discussie werd duidelijk dat het onderwerp gezorgd heeft voor veel spanning tussen collegepartijen.

Geef uw reactie op dit bericht

Naam:


E-mailadres:


Reactie:


Om een reactie te kunnen plaatsen moet u de volgende code overnemen in het vlak ernaast:
code:

Reacties die niet aan onze huisregels voldoen worden verwijderd:

  • Hou de reacties netjes en respectvol
  • Reacties moeten 'On-topic' zijn
  • Niet schelden, beledigen of discrimineren
  • Gebruik geen onnodige hoofdletters
  • Reclame maken is niet toegestaan

De redactie kan altijd en zonder voorafgaande opgaaf van redenen reacties verwijderen. Wij loggen altijd IP adressen en blokkeren indien nodig de mogelijkheid vanaf een IP adres te kunnen reageren.

Reacties

Door binder op 26-04-2012
de niet Noordwijkers hebben nog net niet de overhand in het dorp
Door Bas op 26-04-2012
Wanneer ben je Noordwijker en wanneer niet? Volgens mij wonen alle betrokkenen in Noordwijk. Of mag je allen meepraten als je hier geboren bent?
Door MK op 26-04-2012
Dat wordt lastig als maar een enkeling nog thuis ter wereld wordt gebracht ;-)
Door Anoniem op 26-04-2012
Niet zeuren maar bouwen !
Door sunbeam op 26-04-2012
maar dit gedoe geeft wel aan hoe ons systeem en verhoudingen in elkaar steken. ook de zuid is tzt vol,en van iets bijzonders of elite kan mn ook niet meer spreken. de zuid blijkt gewoon een bedrijven terrein . die aan zee ligt,vroeger moesten bedrijven uit de woonwijken.bestemmings plannen worden zo in het voor bijgaan met de willekeur van de macht veranderd.degene die t interpreteren als democratie zijn ergens blijven hangen.die ene inspreker,niet in de presentatie,maar wel in de intentie raakte de zenuw,t draait om netwerken geld invloed grootste belangen.t volk zat die avond in de verkeerde party,wellicht is er ook voor de elitaire incrowd geen party voorhande.ook raadsleden zijn constaterend een systeem speelbal.wellicht moet er weer een bal voor de betrokken in htd worden georganiseerd.om de consencus te vinden.
Door Criticust op 26-04-2012
Wat een gezeur allemaal, het is een mooi plan,! Snel de eerste paal erin! Investeren is goed voor de economie!
Door mvk op 26-04-2012
Ik begrijp dat deze conclusie niet klop? bij de laatste stemming staakten de stemmen toch?