Zorgen over verkeerssituaties

Geplaatst op 09-05-2012

Louis Koppel van de Progressieve Combinatie Noordwijk wil dat wethouder Vroom zich buigt over de verkeerssituatie hoek Sint Jeroensweg/La Bassecourcaanstraat. Hij kaartte de situatie bij de winkel van Lassooij aan tijdens een commissievergadering. Volgens Vroom is het een lastige situatie omdat er wel winkels zijn aan de Jeroensweg en Molenstraat, maar dat er nooit parkeerplekken voor gecreƫerd zijn. De wethouder gaat er naar kijken en ook naar het lang parkeren op de kiss & ride plek bij de Witte School.

Geef uw reactie op dit bericht

Naam:


E-mailadres:


Reactie:


Om een reactie te kunnen plaatsen moet u de volgende code overnemen in het vlak ernaast:
code:

Reacties die niet aan onze huisregels voldoen worden verwijderd:

  • Hou de reacties netjes en respectvol
  • Reacties moeten 'On-topic' zijn
  • Niet schelden, beledigen of discrimineren
  • Gebruik geen onnodige hoofdletters
  • Reclame maken is niet toegestaan

De redactie kan altijd en zonder voorafgaande opgaaf van redenen reacties verwijderen. Wij loggen altijd IP adressen en blokkeren indien nodig de mogelijkheid vanaf een IP adres te kunnen reageren.

Reacties

Door Criticust op 09-05-2012
Beetje gezocht lijkt me zo. Deze situatie is tientallen jaren zo! Zijn er recente ongelukken geweest? Parkeer plaatsen zijn er wel degelijk t.o. Lassooy en op de sint jeroens weg. Voor van de loo en t.o. De lange Sport. Ik zie het urgente probleem niet zo opeens. We kunen nu eenmaal niet overal ongelijkvloerse kruisingen aanleggen. Geld maar ergens anders aan besteden.
Door Marco op 09-05-2012
Erg overdreven, het lijkt mij beter even te kijken naar de ontstane situatie op de t-splitsing Parallelboulevard en de Quarles. Deze vind ik na de nieuwe inrichting erg gevaarlijk geworden.
Door Willemien op 09-05-2012
De situatie is gewijzigd. tot voor een paar jaar geleden mocht er niet geparkeerd worden voor Lassooij. er waren alleen aan de overkant een aantal parkeervakken aanwezig. Gelukkig hebben de meeste mensen die wonen op de stoep bij Lassooij een garage op het garageplein achter het blok huizen. Dit is vooral gelukkig voor de bewoners aan de overzijde van de straat die daardoor hun auto kwijt konden. Nu is er geen parkeerverbod meer aan de zijde van Lassooij. gevolg dat zelfs mensen van de Boerenburgerweg hun auto daar parkeren en de bewoners nog steeds hun auto niet kwijt kunnen. Parkeerverbod opnieuw instellen is misschien een optie, zodat er niet op de hoek zelf geparkeerd wordt zoals nu het geval is. Daarbij zou het misschien eens handig zijn om de La Bassecour Caanstraat zelf eens te bekijken, deze straat is behoorlijk smal helemaal met de geparkeerde auto's aan een kant. Misschien hier een herinrichting overwegen?
Door Ron op 09-05-2012
@Marco Inderdaad die T splitsing is heel gevaarlijk, vanmiddag nog een lichte aanrijding daar. De T splitsing is te groot.
Door de bolle op 09-05-2012
De T-splitsing bij het vuurtorenplein is SUPER. We hebben allemaal geleerd rechts heeft voorrang en overzichtelijker kan hiet niet. Als je daar een aanrijding veroorzaakt zit je niet op te letten.
Door Grrr (2) op 10-05-2012
Helemaal autovrij maken, sluiten noordwijk, allemaal lopen!
Door Criticust op 10-05-2012
Inderdaad, die T-splitsing is heel overzichtelijk, je kunt alles zien en als je je aan de regels houdt is er geen enkel probleem! Dus als je je rijbewijs niet bij een pakje boter hebt gekregen moet het lukken zou je denken.