Raadslid niet blij met bouwplan

Geplaatst op 25-05-2012

Raadslid Leon Floor (PvdA) is niet blij met een bouwplan voor een pand aan de Dorpsstraat 54-56-58. Dit bouwplan voor het voormalig postkantoor en gebouw van makelaar Van der Meer is door B & W goed gekeurd omdat het binnen het bestemmingsplan past. Floor heeft de tekeningen gezien en is
geschrokken van de hoogte en architectuur. Hij meldde dit tijdens de raadsvergadering. De mogelijkheid past binnen het bestemmingsplan omdat de gemeente in het verleden graag trekkers wilde aan het begin van het winkelgebied. Nu komt er echter geen winkel. De gemeente kan niets meer doen. Wel wees Floor er op dat omwonenden nog zes weken lang bezwaren kunnen in dienen.

Geef uw reactie op dit bericht

Naam:


E-mailadres:


Reactie:


Om een reactie te kunnen plaatsen moet u de volgende code overnemen in het vlak ernaast:
code:

Reacties die niet aan onze huisregels voldoen worden verwijderd:

  • Hou de reacties netjes en respectvol
  • Reacties moeten 'On-topic' zijn
  • Niet schelden, beledigen of discrimineren
  • Gebruik geen onnodige hoofdletters
  • Reclame maken is niet toegestaan

De redactie kan altijd en zonder voorafgaande opgaaf van redenen reacties verwijderen. Wij loggen altijd IP adressen en blokkeren indien nodig de mogelijkheid vanaf een IP adres te kunnen reageren.

Reacties

Door zeestraat op 27-05-2012
Het is toch vreemd dat een raadslid nu naar buiten komt om zijn protest te laten horen. Hij is toch ook geïnformeerd over het bouwplan? Hij heeft dan toch ook de tekeningen gezien? Wie geeft er dan zijn of haar fiat aan het geheel?. Het is wel zwak om eerst de plannen goed te keuren door de gemeente en daarna de mensen/omwonende op te roepen tot protest tegen het geheel. De raad is de gemeente, laat je zelf dan goed informeren of kijk zelf eens je papieren goed na.
Door redactie op 29-05-2012
Geachte reageerder waarvan de reacties worden verwijderd. Als u mensen koppelt aan strafbare feiten, wilt u dan uw naam en adres er bij vermelden.