100-jarige mevrouw Duivenvoorden krijgt bezoek van burgemeester (foto: Mandie van der Niet)

Noordwijkerhout – Mevrouw Duivenvoorden – van der Veek van de Parallelweg kreeg donderdag bezoek van burgemeester Hermans-Vloedbeld. De reden: ze is 100 jaar geworden. Haar geheim van oud worden: doorgaan met ademhalen. Mevrouw Duivenvoorden werd geboren in Haarlemmermeer. Ze kreeg samen met haar man vier kinderen, drie dochters en een zoon, tien kleinkinderen en 19 achterkleinkinderen. Donderdag was ook haar echte verjaardag en ze ontving een bos bloemen als cadeau.

1 REACTIE

  1. ik ben blij dat ik mijn tante Annie nog gesproken heb We hebben toen ik samen met mijn zus Greet bij haar in het appartement op bezoek was.
    Wij vonden het bezoek fijn en tante Annie genoot er ook van .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in