Flashlight Fotografie

Hillegom – Een 14-jarig meisje is naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval op de rotonde van de Van den Endelaan. Het meisje reed over het zebrapad met een geleende scooter en kwam hier in botsing met een busje.

Het meisje en haar bijrijdster kwamen ten val. De bestuurster raakte gewond en is na controle door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Tevens bleek het meisje, ook gezien haar leeftijd, helemaal niet over een rijbewijs te beschikken. De scooter lag half vast onder de bedrijfsbus. Beide voertuigen liepen schade op. Het verkeer liep door het ongeval op de rotonde vertraging op.

1 REACTIE

  1. Het meisje was niet bij machte om het voertuig te besturen. Daar zij geen rijbewijs had en nog geen 16 jaar is.de verzekering zal dus niet uitbetalen.tevens volgt een bekeuring voor rijden zonder rijbewijs en voor rijden over de zebra.zwker niet leuk voor haar vader en moedertje eerste hun dochter in het ziekenhuis ten tweede zij krijgen de keuringen en alle schade voor hun rekening! Ik wens ze beterschap toe en hoop dat ze hiervan geleerd heeft.sterkte.ook voord de ouders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in