Foto: Timo van Zundert

De heren en dames van de Dartsbond Bollenstreek Rijnland (DBBR) hebben zich zaterdag in de Sporthal Corlaer in Nijkerk geplaatst voor de halve finales in de strijd om de Nederlandse titel in de Landelijke competitie. Vooral bij de heren waren de verwachtingen hooggespannen. De huidige Nederlands kampioen wist zich voor de halve finale te plaatsen door Darts Bond Almere en Darts Bond Midden Nederland met 12-5 te verslaan. De derde poulewedstrijd tegen Friesland Darts Bond ging wel verloren, maar op dat moment waren de Bollenstrekers al geplaatst.

Ook de dames wisten zicht te plaatsen voor de halve finale. De eerste poulewedstrijd tegen Darts Organisatie Noord Holland Noord werd knap met 7-4 gewonnen. De tweede wedstrijd gingen de dames met dezelfde cijfers onderuit tegen Darts Bond Midden Nederland. De laatste poulewedstrijd werd met 6-3 gewonnen van Dartvereniging Oost Nederland, waardoor ook zij zich wisten te plaatsen voor de halve finale.

Zaterdag 10 juni staan de halve finales en aansluitend de finales op het programma. De heren zullen hierin uitkomen tegen Bossche Darts Competitie en de dames tegen Darts Sport West Nederland. Dit zal wederom plaats vinden in de sporthal Corlaer in Nijkerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in