Kleurrijke koopwaar op Ibiza Festival

Veel belangstelling was er afgelopen weekend voor het Ibiza Festival. Omdat het niet echt strandweer was, bezochten toeristen en bezoekers uit de regio massaal de Ibiza-kramen. Zo’n 100 kraamhouders boden hun koopwaar aan. Dat waren vooral woonaccessoires, zomerse kleding, tassen, sieraden en sjaaltjes. Het Ibiza Festival speelde zich voornamelijk af op een deel van de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Grent. Ook de terrassen daar deden goede zaken: de aankopen werden door velen gevierd met een kop koffie of een goed glas wijn. Het Ibiza Festival is een evenement in het kader van Noordwijk 150 jaar badplaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.