Hillegommer aangehouden voor drugshandel

Hillegom – Een 28-jarige Hillegommer is woensdagmiddag in Leiden aangehouden op verdenking van de handel in drugs. Agenten zagen een auto rondjes rijden in de buurt van de Willem de Zwijgerlaan en de Kooilaan. Zij vertrouwden de situatie niet en besloten de bestuurder staande te houden. De agenten zagen vervolgens de bestuurder een plastic zak wegstoppen in zijn broek. De man werd hierop aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Bij de Hillegommer werden in totaal 24 bolletjes cocaïne, drie bolletjes heroïne en wat hasj aangetroffen. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.