Jongen doet valse aangifte van beroving door clown

Lisse – Een 13-jarige jongen uit Lisserbroek heeft vorige maand valse aangifte gedaan van een beroving op de Van Speykstraat. De jongen zou op 30 oktober rond 17.00 uur beroofd zijn van zijn mobiele telefoon door een clown met een mes. De politie heeft na de aangifte een buurtonderzoek gehouden. Niemand had een clown gezien in de buurt. Omdat de telefoon weer was getraceerd door de jongen zelf heeft de politie hem gevraagd naar de juistheid van de aangifte. De jongen bekende de valse aangifte en gaf aan dat hij de telefoon ergens had laten liggen. Hij bedacht vervolgens de beroving. De politie heeft de jongen aangemeld bij bureau Halt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.