O’G3NE is hoofdact van Avondje Uit

Lisse – O’G3NE is de hoofdact van het Avondje Uit in Lisse. Op zaterdag 28 januari is de 32e editie van het muziekfeest van carnavalsvereniging de Gaapstokken. De drie zussen van O’G3NE werden in 2014 winnaressen van The Voice of Holland, waarna zij landelijke bekendheid kregen. In 2017 vertegenwoordigt O’G3NE Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Naast O’G3NE treden tijdens het Avondje uit ook de Nederlandse zanger Pascal Redeker, coverband SLAMM en DJ BORIZ O op. Pascal Redeker is bekend van het tv-programma ‘Bloed, Zweet en tranen’. Sindsdien scoorde hij verschillende hits. (foto William Rutte)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.