Second opinion over Warmondse beuken

Warmond – De gemeente Teylingen laat onderzoek doen naar de staat van twee beukenbomen in de tuin van het voormalige gemeentehuis in Warmond. Tijdens de vergadering van de commissie Ruimte heeft een aantal Warmonders een lijst met handtekeningen overhandigd van inwoners die pleiten voor het behoud van de monumentale bomen. Volgens de projectontwikkelaar die appartementen wil bouwen op de plek van het gemeentehuis zijn de bomen niet meer levensvatbaar, maar omwonenden betwisten dit. Wethouder Brekelmans zegde toe dat er een second opinion over de staat van de bomen wordt gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.