Studenten nemen Stayokay over

Noordwijk – Stayokay is deze week overgenomen door de studenten Hotel- en Eventmanagement van Hogeschool Tio. Een week lang wordt de jeugdherberg aan de Langevelderlaan omgetoverd tot een luxueus sterrenhotel: Hotel 007. De studenten regelen alles zelf: van de reservering tot het uitchecken, van de maaltijden tot de activiteiten en het schoonmaken van de kamers. Thema is James Bond; alle workshops, maaltijden, drankjes en activiteiten krijgen een Bond-accent. Uiteraard ontbreekt een James Bond filmmarathon niet. Met hun hotelproject steunen de studenten traditiegetrouw een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting van het Kind. (foto Willem Krol: burgemeester Rijpstra opent Hotel 007)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.