Veel belangstelling Maarten Kruytplannen

Noordwijk – De gemeente hield dinsdag een inloopbijeenkomst in de Kapel in de Hoofdstraat over de bouwplannen op het parkeerterrein aan de Maarten Kruytstraat. Daar moet een Vomar-supermarkt, een versgroep, 42 appartementen, parkeerdek op het dak en een 1-laags parkeerkelder komen. Er was onder meer een presentatie in 3D. Omwonenden vrezen aantasting van hun privacy en willen graag dat de gemeente hun huizen opkoopt. Dan kan de ontwikkeling aan de Maarten Kruytstraat gekoppeld worden aan de Grent. Het plan Maarten Kruytstraat moet nog de officiĆ«le procedure in. Er komen nog meer bewonersbijeenkomsten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.