50/50 voor Noordwijkse dartploegen in tiende speelweek

Noordwijk – Van de negen Noordwijkse ploegen die uitkomen in de DBBR-competitie, wisten er vier hun wedstrijd in de tiende speelweek te winnen. Vier ploegen moesten een nederlaag incasseren. Van één team, Double Sien, was de uitslag nog niet bekend op de redactie. In de eerste divisie stond een ware topper op het programma. Nummer drie De Wels Angels nam het thuis in De Wels op tegen nummer twee Speer ‘m der in. De Wels Angels lieten niet hun sterkste spel zien en leden een gevoelige 7-2 nederlaag. Kijk voor de volledige uitslagen, tussenstanden en speelschema’s op www.dbbr.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.