Bo stopt met teletekst

Bollenstreek – Bo, de omroep van de Bollenstreek, stopt met teletekst. Directe aanleiding is een beslissing van de huidige leverancier om direct met het systeem te stoppen. Bo (voorheen Nens) startte in 2003 met teletekst. Verenigingen en maatschappelijke organisaties konden eigen pagina’s vanuit huis bijhouden. Dat deel van teletekst liep technisch via de leverancier. Het gebruik van eigen teletekstpagina’s is afgenomen omdat veel organisaties een eigen website hebben. Gezien het beperkte gebruik gaat Bo niet investeren in een nieuw systeem en stopt de omroep per 1 januari 2017 met teletekst. De tv-krant blijft uiteraard wel gewoon doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.