Bollenstreek komt in kerstsfeer

Bollenstreek – De streek komt steeds meer in kerstsfeer. Vrijdagavond was de jaarlijkse lichtjesavond in het centrum van Noordwijkerhout. Rond de Witte Kerk waren sfeervol verlichte kramen; in de kerk waren muziekoptredens en wie dat wilde kon een selfie maken bij een geprint kunstwerk.

Zondag organiseerden Have Fun Events en St(r)andplaats Nederzandt voor de vierde keer de ‘Christmas Ride’. Zo’n 50 als kerstman of -vrouw verklede deelnemers maakten op solex, scooter of motor een toertocht door de Bollenstreek.

In een goed gevulde Jozefkerk in Noordwijkerhout verzorgde muziekvereniging de Harpe Davids zaterdag een sfeervolle kerstsamenzang. Theatergroep Raponsel speelde zondag in de Muze in Noordwijk tweemaal de kerstvoorstelling Skroets voor een enthousiast publiek. (foto’s Fred van der Bent, Joke van der Zanden, Richard van Egmond)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here