Camera’s te kijk bij NoVaTo

Noordwijkerhout – Een nieuwe tentoonstelling bij Noordwijkerhout van Toen, NoVaTo. Iedere maand krijgt een andere dorpsgenoot de gelegenheid om zijn of haar verzameling aan bezoekers van NoVaTo te tonen. Gedurende de maanden december en januari is de verzameling fotocamera‚Äôs van Chris van der Klugt te zien. In 1816 werd de eerste foto gemaakt en in de afgelopen 200 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest. De expositie toont verschillende camera’s, zoals de Kodak Autographic Brownie uit 1916, de Zeiss IKON Nettar uit 1938 en de Polaroid Land 95B uit 1957. De tentoonstelling is te zien in de Zeestroom aan de Hoogstraat 58a. Openingstijden: woensdag en zaterdag van 14:00-16:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.