Cursus mui zwemmen NRB wint vrijwilligersprijs

Noordwijk – De Noordwijkse Reddingsbrigade heeft dinsdag de vrijwilligersprijs van 1000 euro gewonnen. Deze zomer startte de NRB met een cursus mui zwemmen voor kinderen. De tweede prijs van 750 euro ging naar de EHBO, de derde prijs ad 500 euro naar Zeep aan Zee. Aanmoedigingsprijzen van 250 euro waren er voor het wandelvoetbal van SJC, de Lichtjesdag en Radio Norvicus-vrijwilliger Ruud van den Berg. De vrijwilligersprijs voor jongeren ging naar fanfarekorps Excelsior dat naar basisscholen gaat om kinderen te enthousiasmeren. De prijzen werden uitgereikt in de Muze waar Hans en Steven Kazan tussendoor een optreden gaven. Het waren de laatste prijzen uitgereikt door het Vrijwilligers Steunpunt Noordwijk. Dat gaat op in een grotere Welzijnsstichting. (Foto’s Willem Krol)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.