Kerstspektakel bij de Sjaan

Noordwijkerhout – Ruim 400 mensen genoten vrijdagavond van het kerstconcert van muziekvereniging st. Jeanne d’Arc. Het was een muzikaal spektakel waarbij in samenwerking met Theaterschool Teylingen het verhaal van Oliver Twist werd gespeeld.

Dit verhaal van Charles Dickens past helemaal in de kerstgedachte van saamhorigheid en vergeving. De uitvoering was van hoge muzikale kwaliteit en het verhalende toneelspel was erg enthousiast en van professioneel niveau. Na het Oliver-verhaal werd door het harmonieorkest een sfeervol kerstrepertoire gespeeld.

De avond werd verder stemmig omlijst met kerstliederen door zangkwartet Dune&Forest. (foto Jos Beugelsdijk)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.