KidsZoo zamelt KerstWensen in

Noordwijkerhout/Bollenstreek – Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Een bezoekje aan een speeltuin, dierentuin of pretpark. Maar dat geldt lang niet voor iedereen.

Daarom herhaalt KidsZoo de succesvolle KerstWens-actie van vorig jaar. Ook dit jaar wordt gasten de gelegenheid geboden om een kerstwens voor iemand in te vullen. Dat kan door in de speeltuin een WensKaart in te vullen of online via www.kidszoo.nl/kerstwens.

Iedereen kent in zijn omgeving wel iemand die de touwtjes aan elkaar moet knopen of een vervelende periode achter de rug heeft. Vul de WensKaart in en wie weet is hij of zij een van de 10 gelukkigen die verrast worden met een verzorgd uitje in KidsZoo. Vanwege de privacy worden de winnaars niet openbaar bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.