Maria en Jozef in de toren

Noordwijk – Alle beklimmingen van de Oude Jeroenstoren zaten bomvol, zaterdag. Reden: bovenin de toren was voor het vijfde achtereenvolgende jaar de levende kerststal te bewonderen.

De voorpret begon al bij de toegang tot de toren, waar schapen zorgden voor veel bekijks. In de toren zelf hadden Maria en Jozef een plaatsje gevonden, samen met hun ietwat te vroeg geboren kerstkind. Een harpiste zorgde voor sfeervolle muziek. Ook de herders en de drie wijzen waren in de toren te vinden.

De organisatie van de levende kerststal was als altijd in handen van de Torenklimcommissie. De enthousiaste vrijwilligers verzorgen naast de kerststal in de zomermaanden wekelijks de begeleiding van de beklimming van de toren. (foto’s Charles Nieuwenhuizen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here