Nominatieronde vrijwilligersprijzen Lisse vervalt

Lisse – De nominatieronde voor de vrijwilligers- en de jeugdprijs van Lisse vervalt. De reden dat daarvan wordt afgezien is het geringe aantal voordrachten dat werd gedaan, ondanks diverse oproepen daartoe. De adviescommissie kiest nu zelf wie de individuele vrijwilligersprijs en de groepsprijs krijgen. Dat doet de commissie ook voor de Lissese jeugdprijs. De gemeente Lisse wil met het uitreiken van deze prijzen het grote belang van vrijwilligerswerk onderstrepen. De prijzen worden uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 9 januari in het gemeentehuis. Alle inwoners van Lisse zijn daarbij van harte welkom. (archieffoto: Koos van der Zwet kreeg afgelopen januari de vrijwilligersprijs)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.