Ondernemers Gravendam blijven veilig ondernemen

Noordwijkerhout – Ondernemers van het bedrijventerrein Gravendam hebben voor de vijfde keer het certificaat dat hoort bij het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontvangen. Dat gebeurde vrijdag. Het keurmerk is te danken aan de samenwerking van de gemeente, hulpdiensten, ondernemers en eigenaren van bedrijventerrein Gravendam op het gebied van veiligheid. Zo worden veiligheids- en verkeersproblemen in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen. Voorbeelden hiervan zijn een betere openbare straatverlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie. Het aantal inbraken op het terrein is flink afgenomen en dit jaar zijn er ook nog geen brandmeldingen geweest. (Foto’s Fred vd Bent)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.