Ondernemers Gravendam hebben oplossing gevaarlijke kruising

Noordwijkerhout – De ondernemersvereniging Gravendam heeft de politiek woensdag een oplossing geboden voor de gevaarlijke kruising Gieterij/Pletterij. Door afslaand verkeer, een zebrapad en een fietspad is het daar gevaarlijk en gebeurde er vorige week nog een ongeluk. De ondernemers willen de ‘Belgische rotonde’ aan het einde van de Gieterij ook een oostelijke afslag richting Gravendam geven. Zo zou de milieustraat en de Karwei beter en veiliger bereikbaar worden. Ook fietsers krijgen een veiligere weg. De aanleg maakt ook een vrachtwagenparkeerterrein mogelijk. De ondernemers gaan nu het gesprek aan met B & W om zaken verder uit te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.