Pannenkoekmix voor aanbieders grofvuil

Hillegom/Lisse/Noordwijkerhout – Bezoekers die afgelopen week hun grofvuil brachten naar de milieustraten in de gemeenten Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout zijn verrast met een gratis zakje pannenkoekenmix van Meerlanden.

Hiermee vierde de afvalverwerker het bereiken van de productiemijlpaal van 10.000.000 m3 groengas uit GFT. Op deze hoeveelheid gas kunnen maar liefst 750.000.000 pannenkoeken worden gebakken; genoeg voor heel Europa.

Als dank voor het scheiden van GFT deelden wethouders uit de aandeelhoudende gemeenten, Meerlandendirecteur Angeline Kierkels én medewerkers van de milieustraten het pannenkoekenmeel uit. Dat is gemalen door de Hoofddorpse molen De Eersteling. De uitdeelactie duurt nog de hele week, zolang de voorraad strekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.