Rotary organiseert kinderkamp Vlieland

Sassenheim – Rotary Nederland organiseert sinds 1972 het Vlielandkamp, een kamp voor kinderen van 8 – 10 jaar die door hun gezinssituatie niet op vakantie kunnen. Rotary Sassenheim bemiddelt voor de kinderen uit de regio.

Het Rotary Vlielandkamp staat bol van de activiteiten zoals varen op zee met een speedboot, zwemmen in het zwembad, een sportdag, midgetgolf, krabben zoeken, een kinderdisco, een eigen circusuitvoering en een barbecue. En verder veel met elkaar spelen in het bos of op het strand, zodra het weer dat toelaat. De twee kampperioden vallen in het tijdvak eind juli tot half augustus. De Rotary leden zijn eindverantwoordelijk en verblijven gedurende de kampperiode op het eiland voor de algehele leiding en coƶrdinatie.

Er zijn voor de kinderen geen kosten aan deelname verbonden.
Nadere informatie over het Vlielandkamp en opgeven: Regine Siedenburg, Rotaryclub Sassenheim, reginesiedenburg1@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here