Taallokaal en Sanne Boswinkel pakken vrijwilligersprijzen Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Taallokaal Noordwijkerhout en een van de drijvende krachten hierachter, Sanne Boswinkel, hebben de vrijwilligersprijzen woensdag gewonnen. De vrijwilligers van het Taallokaal wonnen als groep, Boswinkel werd vrijwilliger van het jaar. Zij zette het Taallokaal op uit woede dat kinderen van vluchtelingen niet de juiste mogelijkheden kregen. In het gebouwtje van de Zeestroom krijgen kinderen taalles van vrijwilligers. Alle spullen hebben ze zelf geregeld. Boswinkel is ook betrokken bij het multiculturele eetevenement Couscous & Appelmoes, de Voorlees Express en bij de Vrienden van de Witte Kerk. Wethouder Gotink reikte de prijzen in de Witte Kerk uit. (Foto’s: Fred vd Bent)

Klik op de link voor de radio-interviews: https://soundcloud.com/bo-omroep-bollenstreek/vrijwilligersprijzen-noordwijkerhout-uitgereikt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here