Teylingen College in actie voor Internationale Schakelklas

Noordwijkerhout/Voorhout – Teylingen College kwam donderdag in actie voor de Internationale Schakelklas ISK in Katwijk.

Zowel op locatie Leeuwenhorst als bij de KTS was een kerstmarkt. Zelfgemaakte kerstartikelen en hapjes en drankjes werden verkocht. De bovenbouwers van Leeuwenhorst liepen in twee groepen vanaf de Scheveningse pier en het Katwijkse strand naar hun school in Noordwijkerhout. Alle deelnemers hadden zich laten sponsoren voor het goede doel.

Op de ISK Duin- en Bollenstreek worden vluchtelingenkinderen klaargestoomd voor het reguliere onderwijs. Het geld van de kerstactie van Teylingen College is bestemd voor sport- en muziekactiviteiten. Leeuwenhorst wist 9.000 euro bijeen te krijgen voor dit doel. (foto’s Fred van der Bent)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.