Wisseling van de wacht bij Lisse Marketing

Lisse – De samenstelling van Stichting Lisse Marketing verandert per 1 januari.

Marketingstrateeg Marco van der Lingen vertrekt om zich meer te concentreren op zijn eigen bedrijf. Diverse projecten kwamen van zijn hand, zoals de ontwikkeling van het merk Dorpshart Lisse, het Flower Festival en samenwerking met o.a. Amsterdam Marketing, VVV Nederland en organisaties en verenigingen in en om Lisse. De functie van Van der Lingen wordt niet ingevuld, omdat Lisse Marketing zich meer gaat richten op uitvoerende taken, zoals de organisatie en ondersteuning van evenementen.

Per 1 februari wordt het team versterkt met Hella Radic-Hoogzand. Zij gaat de marketingactiviteiten en evenementen ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.