Bernardus opent Senioren-InternetCafé

Sassenheim – Bernardus heeft een senioren-internetcafé geopend.

Senioren en bewoners van het verpleeg- en verzorgingshuis kunnen er terecht met vragen over computer-, tablet- en internetgebruik. Ook over programma’s zoals mail, Skype en het versturen/ontvangen en opslaan van foto’s weten de vrijwilligers alles. Beginners en gevorderden zijn welkom. Het senioren-internetcafé werkt samen met de vereniging SeniorWeb. Het Bernardus senioren-internetcafé is één van de 400 leercentrum-locaties in Nederland.

Het senioren-internetcafé is open van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. De hulp is gratis; een afspraak maken is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.