“Dikke Pret” wordt carnavalslied Kokkerhout

Noordwijkerhout – The Four Dees hebben het Liedjesfestival van carnavalsvereniging De Kaninefaaten gewonnen. Hun lied Dikke Pret, geschreven door Huub Aanhane, wordt het carnavalslied 2017. De prijs voor het meest carnavaleske lied was voor de Vinkentroep, de familie van prins Music.

In een goed gevulde Prinsenzaal in de Schelft trad zaterdagavond een keur aan gelegenheidsartiesten- en groepen op. Drie deelnemers hadden een lied gemaakt speciaal voor het prinsenpaar. Prinses Passie werd geƫerd met een voor haar geschreven nummer door haar familie en door een groep van de Passie.

De Four Dees zijn in 2007 opgericht voor deelname aan het Liedjesfestival. Sinds die tijd treden ze regelmatig op. (foto’s Fred van der Bent)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.