Genomineerden Noordwijkse sportprijzen bekend

Noordwijk – De Sportraad organiseert 10 februari voor de 27e keer de sportverkiezingen. Ook dit keer in de Hotels van Oranje.

Genomineerd voor sportman zijn: Nederlands kampioen Vierspan Joey van der Ham, bronzen medaillewinnaar WK en Nederlands kampioen lifesaving Barry Hazenoot en Nederlands kampioen kitesurfen Sander Bos (zie foto). Bij sportvrouw zijn genomineerd: hockeyster Kiki de Bruijne en de basketbalsters Noor Driessen en Mia Hordijk. Kans op de titel sportploeg van het jaar hebben: promovendus SJC, hockeykampioen NHC, Europees danskampioen de Early Adopters, de strandvissers van de Sportvisser en de zeilers Robin en Sander Mineur.

Genomineerd voor sporttalent: Isabel van Bohemen van KNA, Preteen Dance team van KNA, NHC meisjes D1, Schaatser Yves Vergeer en skiƫr Daniel Vonk.