Gouden KNVB-speld voor Van Nispen-vrijwilliger

De Zilk – Freek Ruigrok heeft de gouden KNVB-speld ontvangen. Hij kreeg de hoogste vrijwilligersonderscheiding van de voetbalbond zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV van Nispen en TV van Nispen.

In aanwezigheid van burgemeester Goedhart en wethouder de Jong kreeg de verbaasde Ruigrok de speld van KNVB-vertegenwoordiger Annegarn.

Freek Ruigrok is de tweede Vannispiaan die de gouden KNVB-speld heeft gekregen. In 1986 was Jan Verlaan de eerste die deze speld binnen van Nispen kreeg. In 2004 ontving Ruigrok al de zilveren KNVB-speld en werd hij tot erelid van Van Nispen benoemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.