Hillegom start nieuwe jaar met prijzen

Hillegom – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hillegom in Hotel Flora zijn maandag diverse prijzen uitgereikt. Voor vrijwilliger van het jaar waren genomineerd: mevrouw Koch van gymnastiekvereniging Jahn, Annemieke Cornelissen van speeltuin Jeugdland en mevrouw Engel van het jongerenwerk. Cornelissen won de prijs. De heer Warmerdam werd mantelzorger van het jaar. De heren Westerlaken en Knook waren ook genomineerd. Kanjer van het jaar werd Joyce Ligtvoet van stichting de Zevensprong. Simon van den Berg van SV Hillegom en Lisa Amundsen van Jahn waren de andere kanshebbers. (Foto’s: Eric-Jan Geertsen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.