Judovereniging Noordwijkerhout bestaat 50 jaar

Noordwijkerhout – De judovereniging Noordwijkerhout bestaat 50 jaar. Dat jubileum wordt op 28 januari gevierd met een judogala waarbij als hoogtepunt clinics van Olympisch kampioen Mark Huizinga (Sydney 2000) op de agenda staan. Vanwege het 50-jarig bestaan wordt er ook een speciale jubileumuitgave van het clubblad “Judoblik” gemaakt.

De judovereniging startte in 1967 in het parochiehuis aan de Kerkstraat met een geleende mat, die elke week in Oegstgeest moest worden opgehaald. Inmiddels is de club niet meer weg te denken uit Noordwijkerhout.

Een volledig overzicht van het jubileumprogramma staat op www.judoverenigingnoordwijkerhout.nl/nieuws en op de facebookpagina van Judovereniging Noordwijkerhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.