Kampioenen geëerd en oorkonde burgemeester

Noordwijkerhout – Tijdens de nieuwjaarsreceptie dinsdag werden traditiegetrouw weer kampioenen van 2016 in het zonnetje gezet. Jeanine Hassing uit De Zilk werd Europees kampioen Country Pleasure Driving. Dat is wedstrijd rijden met Amerikaanse miniatuurpaarden met aangespannen wagen. Floor van der Linden uit De Zilk werd Nederlands kampioen twirl in de jongste leeftijdsklasse. Gioia Remkes, Kimberley en Charlene Ruiter, Conor Baker en Boele Böhm werden Nederlands kampioen bij de minioren bij zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout. Oud-wethouder Knapp kreeg een oorkonde in de orde van het konijn en het vat van carnavalsvereniging de Kaninefaaten. Verder stelde prins carnaval Music voor aan burgemeester Goedhart om alle stenen uit het muurtje rond de Witte Kerk te verkopen en de opbrengst te gebruiken om de Schelft te behouden. (Foto’s: Fred vd Bent)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.