Nieuwe dominee in Noordwijk

Noordwijk – In de Oude Jeroenskerk is zondag dominee Petra van der Burg verbonden aan de Protestantse wijkgemeente Noordwijk.

De intrededienst werd geleid door haar collega ds. Janneke Nijboer. nadat Van der Burg was gepresenteerd legde zij de belofte af, waarna haar zegening volgde. Een grote rol was er voor de kinderen van de gemeente. Zij spraken met de nieuwe dominee over de kracht van samen.

Na afloop van de dienst was er gelegenheid voor de aanwezigen om Petra van der Burg en haar familie de hand te drukken. Onbekend was zij niet: Van der Burg was al sinds 15 april 2015 interim-predikant bij de Protestantse wijkgemeente Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.