Nieuwe single voor Laura Beekman

Voorhout – ‘Thuis Dat Ben Jij’ moet het volgende succesnummer van Laura Beekman worden, na hits als ‘Hartenstrijd’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Vorig jaar stelde de Voorhoutse singer-songwriter zichzelf voor aan het grote publiek met haar debuutsingle ‘Tot Snel’.

Niet veel later drong ze door tot het finale elftal van ‘Giels Talentenjacht’. Onder de vleugels van 3fm-dj Giel Beelen ontwikkelde Laura Beekman zich tot volwassen artiest. De titelsong voor de speelfilm ‘Hartenstrijd’ schreef ze samen met het bekende duo ‘Nick & Simon’.

Laura Beekmans nieuwe single ‘Thuis Dat Ben Jij’ is een ode aan haar moeder. “Zonder de steun van mijn ouders zou ik nergens zijn”, aldus de Voorhoutse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here