Noordwijk loopt over Spijkenisse heen

Noordwijk – De winterstop met een trip naar Torremolinos heeft Noordwijk goed gedaan. Nummer 2 in de competitie Spijkenisse werd met 5-2 verslagen. Na 35 minuten stond het al 4-0. Na 6 minuten opende Denzel James de score. Tjeerd Westwijk tekende na een kwartier voor 2-0. Brayen Brocker maakte na krap een half uur de 3-0 en de vierde treffer was voor Marios Lomis. Pas na rust doet Spijkenisse iets terug met een goal van Axel Dongen. Stefano Goncalves bracht het verschil weer op 4 goals. Polet zorgde voor de 5-2 eindstand. Noordwijk staat nu vierde met zes verliespunten meer dan de kop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.