Ontwerp kinderboerderij Noordwijk gepresenteerd

Noordwijk – Bij Van Egmond Architecten is maandag het ontwerp voor kinderboerderij het Schaapsherdertje gepresenteerd.

Het gebouwtje is duurzaam en hufterproef. Zonnepanelen op het dak moeten de benodigde energie gaan opwekken. Naast enkele stalletjes komt er ook een ontvangstruimte. Gestreefd wordt in maart te starten met de bouw, de opening is dan medio 2017. Voorbereidende werkzaamheden als het rechttrekken van het hek en de aanleg van een vijver zijn inmiddels al gedaan.

Het benodigde bedrag voor de aanleg van de kinderboerderij aan de Freesialaan is bijeengebracht door bijdragen van diverse sponsors, waaronder Fonds 1818 en de gemeente Noordwijk. (foto’s Willem Krol en Van Egmond Architecten)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.