SJC verlengt huurcontract met de NHC

Noordwijk – Nieuws van SJC: de voetbalclub heeft het huurcontract voor hun sporthal met de Noordwijkse Hockeyclub NHC verlengd. Vorig jaar overwinterden de NHC-spelers voor het eerst in de SJC-hal en nu is het contract opnieuw getekend voor de winter 2016-2017.

Daarnaast is bij SJC een Spieren voor Spierenspandoek geplaatst. De voetbalclub steunt het goede doel, onder meer door een ophaalactie van de F-jeugd tijdens het Snurkfestijn.

In de zomermaanden organiseert Procamp 2 voetbalkampen bij voetbalvereniging SJC. De kampen zijn bedoeld voor iedereen tussen 7 en 13 jaar en vinden plaats van 17 t/m 21 juli en 7 t/m 11 augustus. Procamp verzorgt al 11 jaar voetbalkampen; in 2017 op 14 locaties in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.