Sport- en Cultuurregeling Teylingen wordt uitgebreid

Teylingen – De sport- en cultuurregeling van de gemeente Teylingen is uitgebreid.

Oorspronkelijk was de korting alleen bedoeld voor verenigingen. Sinds deze maand geldt de regeling ook voor lidmaatschap van commerciƫle sportscholen, muziek- en dansscholen. Van bridgen, paardrijden, tot blokfluitles: iedere sport of cultuuractiviteit komt in aanmerking. Ook activiteiten buiten Teylingen komen nu in aanmerking.

De Sport- en Cultuurregeling Teylingen bestaat sinds 2014. Teylingers met een laag inkomen krijgen via de regeling een bijdrage om te kunnen meedoen aan sport- en cultuuractiviteiten. De korting kan op twee manieren worden aangevraagd: via de vereniging of via Welzijn Teylingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.