Zes Noordwijkse projecten bij Luchterduinen Fonds

Noordwijk – Zes van de zeventien projecten die kans maken op subsidie van het Eneco Luchterduinen Fonds komen uit Noordwijk.

Jan Janson wil graag een elektrische strandrolstoel op het Noordwijkse strand; de Noordwijkse Reddingsbrigade vraagt een bijdrage voor de aanschaf van een klein terreinvoertuig. Korfbalvereniging Fluks wil met 50 zonnepanelen zelf groene stroom gaan opwekken en de stichting Kurt Carlsen vraagt om een bijdrage om de vuurtoren te kunnen openstellen voor publiek. Zeilvereniging Noordwijk heeft financiƫle steun gevraagd voor het organiseren van het WK en EK Catamaranzeilen. KunstKlank, tenslotte, vraagt een bijdrage voor haar zomerproject Gestrand Verlangen.

Tot 8 februari kan worden gestemd via www.eneco.nl/over-ons/luchterduinenfonds-2017. Het Luchterduinenfonds ondersteunt kustprojecten.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.