Gouden duurzaamheids-keurmerk voor Tespelduyn

Noordwijkerhout – Landgoed & Golfbaan Tespelduyn heeft het gouden certificaat van Green Key ontvangen.

Extra bijzonder is dat Tespelduyn al bij de eerste keuring werd goedgekeurd en dan ook nog voor het hoogst haalbare gouden certificaat. Dat gebeurt jaarlijks slechts 1 à 2 keer op een totaal aantal keuringen van 250. Tespelduyn ontving de titel vanwege onder meer een milieubewuste afvalsplitsing, het gebruik van groene stroom, gecertificeerde schoonmaakmiddelen en milieubewust watergebruik.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.