Heijt 8e op Universiade

Noordwijk – Op de Olympische Spelen voor studenten is snowboardster Yvette Heijt 8e gewonnen op het onderdeel slalom. De winter universiade werd gehouden in Alma-Ata in Kazachstan. Na kwalificatiewedstrijden moest Heijt als een van de eersten starten in het finaletoernooi. Tegen de Russische Vera Kolegova won ze beide runs. In de tweede run ging haar tegenstandster onderuit. Voor een plaats bij de laatste vier moest ze strijden tegen de Poolse Karolina Sztokfisz. De eerste run won ze nipt, in de tweede ging Heijt onderuit en daardoor verloor ze. Ze eindigde hierdoor op een 8e plek. (archieffoto)

Klik hier voor het radio-interview.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.