Jarig Alexander Hotel goed voor 4 sterren “plus”

Noordwijk – Het Alexander Hotel is geclassificeerd met 4 sterren ‘Superior’ volgens de Europese Hotelclassificatie.

De drie generaties Balk plaatsten afgelopen week het sterrenschild op de gevel van het hotel. Een mooi moment, want het Alexander Hotel viert dit jaar ook haar 30-jarig jubileum. Alexander Balk ziet de behaalde 4 sterren ‘plus’ als compliment aan het hele team. De toevoeging geeft aan dat het Noordwijkse hotel op bepaalde punten hoger scoort dan reguliere vier sterren hotels.

Het bedrijf is volop bezig met de toekomst. Zo maakte het drie jaar geleden van Alexander Beach Club een jaarrond strandpaviljoen en werd vorig jaar restaurant DYLANS toegevoegd aan het bedrijf. Over volgende uitbreidingen wordt al weer nagedacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.