Koffiepunten voor voedselbanken

Bollenstreek – Lionsclub Bollenstreek isĀ in samenwerking met de voedselbank Hillegom weer gestart met het verzamelen van Douwe Egberts waardepunten.

De verzamelde punten worden door DE met een bonus van 15% vermeerderd en zullen worden ingeleverd voor pakken koffie voor de plaatselijke voedselbanken. Voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank is een pak koffie vaak een onbetaalbare luxe.

De DE-waardepunten kunnen tot eind februari worden ingeleverd op de volgende plaatsen: Hillegom: Jumbo, Plus, Deka en Albert Heijn; Lisse: Jumbo en Albert Heijn; Voorhout: Plus en Albert Heijn; Sassenheim, Warmond en Noordwijkerhout bij de lokale Albert Heijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.