Nieuwe reisorganisatie: “Beleef ’t Samen”

Noordwijk – Samen beleef je meer dan alleen. Samen verleg je je grenzen. Onder dit motto organiseert “Beleef ’t Samen” reizen voor 55+ers. Initiatiefnemer is Jos Westgeest, zelf gecertificeerd reisleider en al een aantal jaren vrijwillig verbonden aan DrieTour.

Beleef ’t Samen organiseert reizen voor groepen tot maximaal 20 personen. Alle reizen hebben een cultureel programma met spirituele aspecten. De gemiddelde lengte is 8 tot 10 dagen, buiten het hoogseizoen.

Op donderdag 2 maart organiseert Beleef ’t Samen een informatieavond in Palliam, Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. Hier worden alle reizen toegelicht en worden vragen beantwoord. Aanvang 19.30 uur. Aanmelden per e-mail info@beleeftsamen.nl of telefonisch 06 53 62 20 51.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.