Onderzoek na drugsoverlast de Greef levert niets op

Lisse – Voor zo ver de gemeente heeft kunnen nagaan, kent Lisse geen groot drugsprobleem. Een jaar geleden was er sprake van overlast bij jongerencentrum de Greef en die problemen waren gerelateerd aan drugs. Na het oplossen hiervan heeft burgemeester Spruit onderzocht of dit een incident was of dat drugs meer problemen geven dan gemiddeld in andere gemeenten. Met vele instanties, zoals bijvoorbeeld de GGD, werd overlegd en de hulpverlening bleek goed georganiseerd. Uit niets is gebleken dat er een groter probleem is. Toch blijft Spruit waakzaam omdat elke gebruiker er één te veel is. Bovendien is mede door privacyregelgeving niet alles na te gaan. Het probleem bij de Greef werd opgelost door het weren van auto’s met een paaltje bij het parkeerterrein en nieuw jongerenwerk dat meer activiteiten organiseert.

Klik hier voor het radio-interview.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.