Scojesa zoekt klussers tijdens NL DOET

Sassenheim – Scoutinggroep Scojesa zoekt vrijwilligers voor de NL DOET dagen op 10 en 11 maart. Er wordt vooral gewerkt bij het buitenterrein aan de Sportdreef. Er wordt een speelterrein gecreĆ«erd, vol natuurlijke elementen en speelhoekjes voor alle bevers, welpen, scouts en vrijwilligers. Er wordt hulp gezocht bij het planten van fruitbomen, bouwen van een wilgentenentunnel en aanleggen van de zithoek. Er is naast verzorging van de innerlijke mens ook vakkundige begeleiding van een hovenier, dus er valt ook nog wat op te steken. Aanmelden voor de vrijdag of zaterdag kan via tuingroep@scojesa.nl of www.nldoet.nl. Hier is ook meer informatie te verkrijgen over de klussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.